Ik ben Angeline Pot en ben geboren op 23 juni 1955 in Hengelo Overijssel. Ik ben na de middelbare school gaan werken als bejaardenverzorgster. Daarna heb ik de avond MAVO gevolgd, deels in Almelo deels in Sneek, omdat ik mijn ex-man leerde kennen en naar Bolsward verhuisde. In 1978 ben ik in Den Helder komen wonen, waar ik met veel plezier nog steeds woon. In 1984 ben ik gescheiden en woon sindsdien alleen met 3 katjes en vogeltjes. In 1987 kreeg ik een bedrijfsongeval, waardoor ik mijn werk als serveerster niet meer kon uitvoeren. Ondanks de chronische pijn en klachten ben ik nooit afgekeurd geweest. Omdat ik een doener ben, ben ik na 5 jaar begonnen met de opleiding MBO-Sociaal Dienstverlener en daarna met de opleiding HBO-Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. De laatste opleiding heb ik begin 2007 afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik het plan opgevat om als zelfstandig maatschappelijk werker een eigen praktijk te starten.

Door trainingen van het Neuro Lingiuistisch Program en EMDR heb ik mij gespecialiseerd om deze technieken in te zetten voor het verwerken van trauma's. Door de module CPSS is er weer kwaliteit in het leven mogelijk na een burn-out of met chronische pijn.

Ik ben een actieve en betrokken hulpverlener. Ik vind het belangrijk om zowel cliƫnt als vraag gericht te werken, vanuit Christelijke waarden en normen. Mijn interesses zijn heel breed. Mijn motto is dat je alles eens een keer heb moeten gedaan wil je erover kunnen oordelen, dus ga ik graag de uitdaging aan om iets nieuws te leren. Ook hou ik onder andere van muziek maken en beluisteren, zeilen, het bezoeken van een voorstelling in de schouwburg, wandelen, duiken en snorkelen. Tevens heeft spiritualiteit mijn interesse.

Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsvereniging:

Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers;
nummer: 11141
Redesigned from IWSA Ian Wal Software Applications  by Plutosoft Den Helder
Angeline Pot