Ik ben Angeline Pot en ben geboren op 23 juni 1955 in Hengelo Overijssel. Ik ben na de middelbare school gaan werken als bejaardenverzorgster.

Daarna heb ik de avond MAVO gevolgd, Nadat ik mijn (ex) man leerde kennen ben ik in 1978 naar Den Helder verhuist, waar ik met veel plezier nog steeds woon. In 1984 ben ik gescheiden en woon sindsdien alleen met mijn katjes.

Omdat ik in 1987 een bedrijfsongeval kreeg kon ik mijn werk als serveerster niet meer uitvoeren. Ondanks de chronische pijnklachten ben ik na 5 jaar begonnen met de opleiding MBO-Sociaal Dienstverlener en daarna met de opleiding HBO-Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. De laatste opleiding heb ik begin 2007 afgerond.

Tijdens deze opleiding heb ik het plan opgevat om een eigen praktijk te starten. Om daarna door te studeren tot (geregistreerd) therapeut.

Mijn interesses zijn heel breed. Ik ga graag de uitdaging aan om iets nieuws te leren. Ook hou ik onder andere van muziek maken en beluisteren, zeilen, het bezoeken van theater, wandelen, duiken en snorkelen. Tevens heeft spiritualiteit mijn interesse. Zelf vind ik mij een actieve en betrokken therapeut en ik werk zowel cliƫnt als vraag gericht, vanuit Christelijke waarden en normen.

Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsvereniging:

Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers;


Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW)
Angeline Pot
Redesigned from IWSA Ian Wal Software Applications  by Plutosoft Den Helder